AEG L99696HWD

Informatie AEG L99696HWD

De AEG L99696HWD is een ruime, stille en gebruiksvriendelijke was-droogcombinatie met een wasgewicht van 9 kilo en een drooggewicht van 6 kilo. De was komt er in één keer gewassen en gedroogd uit. Afhankelijk van de soort was kun je kiezen uit 16 verschillende programma’s, passend bij elk soort textiel.

Ook heeft de AEG L99696HWD een opfrisprogramma om muffe luchtjes uit de kleding te krijgen en een strijkvrijprogramma zodat de kleding er met minder kreukels uit komt. Door de warmtepomptechnologie komt het was- en droogresultaat van deze was-droogcombinatie erg dicht in de buurt van een losse wasmachine en droger en stijgt daarmee boven de concurrentie uit.

Specificaties

De AEG L99696HWD is ontwikkeld voor huishoudens met 5 personen of meer. Onderstaand zijn alle specificaties van de was- droogcombinatie zichtbaar.

Vulgewicht wassen9 kg
Vulgewicht drogen6 kg
Max. centrifugesnelheid katoen1600 toeren
EnergieklasseA
Jaarlijks energieverbruik734 kWh
Geluidsniveau wassen51 dB
Geluidsniveau drogenNee
Geluid bij centrifugeren77 dB
Eind- of starttijd instellen met timerJa

Extra informatie

De AEG L99696HWD heeft een makkelijk en handig bedieningspaneel met zowel touchbediening en rotary bediening. De was-droogcombinatie heeft verschillende extra functies vergeleken met andere was-droogcombinaties zoals sopschuimbewaking en een aquastop. Ook een groot voordeel is de AEG L99696HWD heel stil is waardoor je de was op elk moment van de dag of nacht kunt laten draaien zonder hier geluidshinder van te ondervinden. Deze wasdroogcombinatie is duurzaam op het gebied van energieverbruik en ook qua levensduur.

De AEG L99696HWD is daarnaast ook zeer energiezuinig. Zo zorgt de grote wascapaciteit van 9 kg ervoor dat je veel was in één keer kan draaien waardoor er minder vaak gewassen hoeft te worden. Wat verder uniek is aan deze was-droogcombinatie is de warmtepomptechnologie die ervoor zorgt dat het energieverbruik maar 60% is van de A-klasse was-droogcombinaties.

Voordelen AEG L99696HWD

Je bent op zoek naar een wasmachine en een droger in een, dan is er één oplossing: een was- droogcombinatie! Zie alle voordelen van een was- droogcombinatie ten opzichte van een andere machine:

 1. Je bespaart ruimte: je hebt maar 1 machine nodig!
 2. Twee programma’s in 1 – wassen en drogen in 1 beurt
 3. Perfect voor kleine gezinnen/stelletjes met relatief weinig was
 4. Je hebt geen slang nodig voor het droog programma
 5. Energiezuinig: drogen gebeurt op een lage temperatuur
was droogcombinatie

Warmtepomptechnologie

Dankzij de warmtepomptechnologie verbruikt de AEG L99696HWD maar 60% van de energie die de wasdroog-combinaties uit klasse A gebruiken, zonder af te doen aan het was- en droogresultaat.  

Optisense technologie

Deze technologie ‘ruikt’ de hoeveelheid was die de machine bevat en past het energieverbruik hier slim op aan. Hiermee optimaliseer je het energieverbruik en gebruik je nooit onnodig veel. 

Woolmark Blue certificering

Deze certificering geeft aan dat alle kledingstukken op een zo zacht mogelijke manier gewassen worden, zodat uw kleding zo lang mogelijk mee gaat. 

Programma's van de AEG L99696HWD

Onderstaand overzicht toont alle verschillende was- en droogprogramma’s van de AEG L99696HWD. Klik op de secties om een overzicht te krijgen van de functies van deze was- droogcombinatie.

De AEG L99696HWD heeft verschillende was- en droogprogramma’s en afhankelijk van de stof en het kledingstuk bepaal je eenvoudig het juiste programma.

 1. Fijne was
 2. Handwas
 3. Katoen
 4. Synthetisch
 5. Wol
 6. Korte was
 7. Opfrissen (tot 20 min.)
 1. Synthetisch
 2. Katoen
 3. Wol
 1. Gemengde was
 2. Jeans
 3. Beddengoed

Assortiment AEG wasdroogcombinaties

[woof_products taxonomies=product_cat:109]