LG FH4U2TDH1N

Informatie LG FH4U2TDH1N

De LG FH4U2TDH1N combineert het wassen en drogen van kleding in één apparaat. Hiermee bespaar je ruimte en geld aan aanschaf in apparatuur. De LG FH4U2TDH1N heeft veel wasprogramma’s zodat er voor elke soort was een geschikt programma is en de wasmachine zo voorzichtig mogelijk met jouw wasgoed omgaat.

Naast de standaard wasprogramma’s zijn er ook extra opties zoals de TurboWash. Deze optie zorgt ervoor dat je de was binnen een uur schoon hebt, zodat ook snelle wasjes op het laatste moment nog gedraaid kunnen worden. Daarbij heeft deze was-droogcombinatie een koolborstelloze Drive Direct motor welke direct aangesloten zit op de trommel, wat onderhoud, geluid en instabiliteit scheelt.

Specificaties

De LG FH4U2TDH1N is ontwikkeld voor huishoudens met 5 personen of meer. Onderstaand zijn alle specificaties van de was- droogcombinatie zichtbaar.

Vulgewicht wassen8 kg
Vulgewicht drogen5 kg
Max. centrifugesnelheid katoen1400 toeren
EnergieklasseA
Jaarlijks energieverbruik350 kWh
Geluidsniveau wassen52 dB
Geluidsniveau drogenNee
Geluid bij centrifugeren73 dB
Eind- of starttijd instellen met timerJa

Extra informatie

De LG FH4U2TDH1N zorgt met zijn 14 wasprogramma´s extra goed voor jouw was. Zo zijn er speciale wasprogramma´s gericht op specifieke wensen van de consument. Zo beschikt de LG FH4U2TDH1N over het ´Easy care´, een wasprogramma die ervoor zorgt dat hemden niet meer gestreken hoeven te worden na het wassen, wat veel tijd kan schelen indien je wasgoed veel hemden bevat. Ook is er een ´Anti-Allergie´ programma om allergenen zoals dierenhalen, pollen en zelfs huisstofmijt extra goed te verwijderen. Het programma ‘Opfrissen’ zorgt ervoor dat kreukels verwijderd worden met 20 minuten. ‘Donsdeken’ is geschikt voor grote items.

De SoftCare-trommel zorgt extra goed voor je wasgoed zodat dit langer mee gaat, de kleding wordt behoedzaam en gelijkmatig gewassen. Elke wasbeurt maakt de trommel 6 aparte wasbewegingen die per wasprogramma verschillen, om te zorgen voor optimaal resultaat. Daarnaast beschikt de LG FH4U2TDH1N over de Smart Diagnosis waardoor je veel minder tijd en geld kwijt bent aan het oplossen van problemen, deze worden namelijk duidelijk aangegeven zodat problemen en storingen zo snel en adequaat mogelijk opgelost kunnen worden. De droger beschikt tenslotte nog over een Eco Hybrid functie, hiermee kunnen programma’s zo ingesteld worden dat ze energie besparen.

Voordelen LG FH4U2TDH1N

Hier staan de voordelen van de LG FH4U2TDH1N op een rij:

 1. Pauzeren is op elk moment mogelijk
 2. Makkelijke bediening
 3. Zowel drogen direct na een wasbeurt, als apart drogen
 4. De duurzame koolborstelloze motor zorgt voor minder trillingen en geluid
 5. Je wast meer in één wasbeurt dankzij de ruime trommel van 8 kilogram
 6. De trommel beschermt je was goed tegen slijtage
was droogcombinatie

Smart diagnosis

De Smart diagnosis geeft aan wat er aan de hand in bij een probleem met je was-droogcombinatie. Hierdoor geen lange klantenservice berichtjes meer. Met de NFC Tag on kun je met je smartphone makkelijk met je was-droogcombinatie communiceren door de functie LG Smart Diagnosis te gebruiken en programma’s te downloaden.

6Motion technologie

6 Motion technologie heeft maar één doel, en dat is zorgen dat jouw was zo optimaal mogelijk gewassen wordt, met zorg voor de materialen en zo goed mogelijk resultaat. De 6 Motion technologie gebruikt hiervoor, zoals de naam suggereert, 6 verschillende bewegingen die per programma op hun eigen manier toegepast worden.

Direct Drive motor

De LG FH4U2TDH1N heeft een Direct Drive motor wat inhoud dat de motor direct op de trommel gemonteerd zit. Dit maakt deze wasmachine stiller en stabieler dan andere wasmachines. Ook is hij hierdoor duurzamer, aangezien er minder onderdelen zijn die kapot kunnen gaan. LG geeft dan ook 10 jaar garantie.

Programma's van de LG F1496AD1

Onderstaand overzicht toont alle verschillende was, droogprogramma’s van de LG F1496AD1. Klik op de secties om een overzicht te krijgen van de functies van deze was- droogcombinatie.

De LG F1496AD1 heeft verschillende was- en droogprogramma’s en afhankelijk van de stof en het kledingstuk bepaal je eenvoudig het juiste programma.

Algemene wasprogramma’s:

 1. Synthetisch
 2. Katoen
 3. Fijne was
 4. Opfrissen
 5. Wol
 6. Handwas
 7. Korte was
 8. Turbo Wash

 

Specifieke wasprogramma’s:

 1. Donkere was
 2. Gemengde was
 3. Dons
 4. Jeans
 5. Babykleding
 6. Beddengoed
 7. Outdoorkleding
 8. Overhemden
 9. Sportkleding
 10. Vlekken
 11. Allergieën
 1. Kastdroog
 2. Strijkdroog
 3. Tijd drogen

Assortiment LG wasdroogcombinaties

[woof_products taxonomies=product_cat:122]