Samsung wd70k5400ow addwash

Informatie Samsung wd70k5400ow addwash

De Samsung wd70k5400ow addwash heb je vast voorbij zien komen op de televisie. Één van de nieuwste uitvindingen van Samsung is de ‘addwash’ welke het gemakkelijk maakt voor jou om toch nog een vergeten blouse toe te voegen aan de was. De was-droogcombinatie heeft een vulgewicht van 7 kilogram tijdens het wassen en 5 kilogram tijdens het drogen. Met de 14 programma’s is er altijd wel een geschikt programma voor ieder kledingstuk.

Door de combinatie wassen en drogen heb je jouw kleding in één programma schoon en droog. De energieklasse A maakt dit een zuinige was-droogcombinatie die ook goed voor je portemonnee en het milieu zal zijn. Daarnaast heeft de Samsung wd70k5400ow addwash verschillende handige functies waaronder de Air Wash, Bubble Soak, startuitstel functie, resttijdindicatie en een eindsignaal welke je naar smaak kunt instellen.

Specificaties

De Samsung wd70k5400ow addwash is ontwikkeld voor huishoudens met 5 personen of meer. Onderstaand zijn alle specificaties van de was- droogcombinatie zichtbaar.

Vulgewicht wassen7 kg
Vulgewicht drogen5 kg
Max. centrifugesnelheid katoen1400 toeren
EnergieklasseA
Jaarlijks energieverbruik952 kWh
Geluidsniveau wassen54 dB
Geluidsniveau drogenNee
Geluid bij centrifugeren73 dB
Eind- of starttijd instellen met timerJa

Extra informatie

Met de Samsung WD70K5400OW heb je altijd een geschikt programma voor jouw wasgoed. Zo zijn er 14 programma’s waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld de Super kort 15’, Super Ecowas en zelfs een wasprogramma geschikt voor babykleding. Daarnaast beschikt de Samsung WD70K5400OW nog over 4 droogprogramma’s. Kleding kan ook opgefrist worden met Air Wash en vlekken kunnen extra goed verwijderd worden met Bubble Soak. Tenslotte bevat deze was-droogcombinatie nog een speciaal programma die voor de reiniging van de trommel zorgt.

Waar je bij deze was-droogcombinatie niet omheen kan, is de addwash. Je kunt tijdens het wasproces nog één, twee of drie kledingstukken toevoegen, mocht je je favoriete blouse zien liggen en toch op tijd gewassen willen hebben. Ook kun je kleding alleen even mee laten spoelen en centrifugeren door deze later toe te voegen. Ideaal voor de kleding waar je liever extra voorzichtig mee bent. Dit wordt mogelijk gemaakt door een extra deur bovenin. Hoge temperaturen om te wassen zijn niet nodig, de Samsung zorgt er ook voor dat jouw was op een lage temperatuut echt schoon wordt door Ecobubble over jouw kleding te versprijden. Tenslotte bevat deze was-droogcombinatie een Diamon Drum-trommel en een Digital Inverter motor waar Samsung wel 10 jaar garantie op geeft.

Voordelen Samsung wd70k5400ow addwash

Je bent op zoek naar een wasmachine en een droger in een, dan is er één oplossing: een was- droogcombinatie!
Hier staan de voordelen van de Samsung wd70k5400ow addwash op een rij:

 1. je voegt makkelijk nog wat kleding toe aan je was tijdens het wasproces
 2. De koolborstelloze motor zorgt voor minder geluid en trillingen en meer stabiliteit
 3. De trommel brengt minder slijtage aan kleding en zorgt extra goed voor het wasgoed
 4. De begintijd, maar ook de eindtijd is instelbaar
 5. Makkelijk in gebruik
was droogcombinatie

Add wash

Met de Add wash functie hoef je nooit meer een kledingstuk niet te wassen omdat de was al draait. Je kunt kleding tijdens het wasproces gemakkelijk toevoegen wanneer je wilt. Daarnaast is het handig wanneer je na een handwas het wasgoed alleen even wilt toevoegen voor het spoelen en centrifugeren.

Diamond Drum-trommel

De Diamond Drum-trommel is een unieke trommel die extra voorzichtig omgaat met delicate stoffen. Onnodige schade aan kleding wordt hiermee voorkomen. De Diamond Drum-trommel heeft zijn naam te danken aan de diamantstructuur waardoor het risico op haken in kleding vele malen lager is dan in andere trommels.

Digital Inverter motor

De digital Inverter motor is een koolborstelloze motor. Hierdoor is er minder sprake van trillingen en is de was-droogcombinatie stabieler. Daarnaast zijn er minder onderdelen nodig dan in andere wasmachines waardoor deze motor duurzamer is. Je krijgt dan ook 10 jaar garantie.

Programma's van de Samsung wd70k5400ow addwash

Onderstaand overzicht toont alle verschillende was, droogprogramma’s van de Whirlpool wwdc 9614 . Klik op de secties om een overzicht te krijgen van de functies van deze was- droogcombinatie.

De Whirlpool wwdc 9614 heeft verschillende was- en droogprogramma’s en afhankelijk van de stof en het kledingstuk bepaal je eenvoudig het juiste programma.

 1. Katoen
 2. Synthetisch
 3. Wol
 4. Korte was
 5. Opfrissen
 6. Super kort 15′
 7. Super Ecowas
 1. Babykleding
 2. Outdoorkleding

Assortiment LG wasdroogcombinaties

[woof_products taxonomies=product_cat:122]