Samsung WD80J6400AW

Informatie Samsung WD80J6400AW

De Samsung WD80J6400AW is een ruime was-droogcombinatie met een vulgewicht van 8 kg voor het wassen en 6 kg voor het drogen. Er zijn 14 beschikbare programma’s zodat elke was op de juiste manier kan worden gewassen of gedroogd.

De Samsung WD80J6400AW heeft een Eco Bubble waarmee je extra zuinig kunt wassen, een duurzame motor, een wastrommel die goed is voor je was en veel meer. Dankzij de startuitstel functie kun je zelf bepalen wanneer je de was of droogfunctie wilt laten beginnen.

Specificaties

De Samsung WD80J6400AW is ontwikkeld voor huishoudens met 5 personen of meer. Onderstaand zijn alle specificaties van de was- droogcombinatie zichtbaar.

Vulgewicht wassen8 kg
Vulgewicht drogen6 kg
Max. centrifugesnelheid katoen1400 toeren
EnergieklasseA
Jaarlijks energieverbruik208 kWh
Geluidsniveau wassen54
Geluidsniveau drogenNee
Geluid bij centrifugeren73 dB
Eind- of starttijd instellen met timerJa

Extra informatie

Met de Eco Bubble technologie haalt de Samsung WD80J6400AW meer uit dezelfde hoeveelheid wasmiddel. De bubbelgenerator zorgt ervoor dat het wasmiddel goed wordt opgelost, zelfs op lage temperatuur dringt het wasmiddel sneller door in de kleding dan bij andere wasmachines of op hogere temperaturen. Dit zorgt voor efficiënter gebruik van je wasmiddel, een schonere was en uiteindelijk het besparen van energie.

De Samsung WD80J6400AW bevat een motor met invertertechnologie, welke niet alleen zuinig is met het maken van geluid, maar ook levensduur van 20 jaar. Samsung zelf geeft een garantie van 10 jaar. De motor is direct aangesloten op de trommel waarmee het minder onderhoud en reparatiekosten vergt. Door de energiebesparende functies die deze was-droogcombinatie bezit behoort de Samsung WD80J6400AW tot energieklasse A.

De roestvrij stalen Diamond Drum-trommel is extra voorzichtig met je was zodat u ook de fijnste kleding zorgeloos kunt wassen. De trommel zorgt voor minder slijtage van je kleding en beperkt kreukels.

Voordelen Samsung WD80J6400AW

Je bent op zoek naar een wasmachine en een droger in een, dan is er één oplossing: een was- droogcombinatie! Zie alle voordelen van een was- droogcombinatie ten opzichte van een andere machine:

 1. Je bespaart ruimte: je hebt maar 1 machine nodig!
 2. Twee programma’s in 1 – wassen en drogen in 1 beurt
 3. Perfect voor kleine gezinnen/stelletjes met relatief weinig was
 4. Je hebt geen slang nodig voor het droog programma
 5. Energiezuinig: drogen gebeurt op een lage temperatuur
was droogcombinatie

Speed Spray-functie

Je was in minder dan een uur droog is voor deze wasmachine geen probleem. Een compleet programma kan in slechts 59 minuten afgewerkt worden met de Speed Spray-functie en de extra snelle centrifugesnelheid.

Air Wash technologie

Deze technologie maakt je kleding niet alleen schoon, maar ontdoet ze ook van luchtjes die anders nog wel eens willen blijven hangen. Hiermee ruiken je kleding altijd fris zonder gebruik van chemicaliën, wasmiddel of zelfs water.

Eco Drum Clean Technologie

De Samsung WD80J6400AW heeft een slimme technologie waarmee de trommel schoon blijft zonder dat er agressieve chemicaliën aan te pas komen. Ook krijg je een melding wanneer je zelf iets moet doen om de trommel in topconditie te houden.

Programma's van de Samsung WD80J6400AW

Onderstaand overzicht toont alle verschillende was, droog en Airwash programma’s van de Samsung WD80J6400AW. Klik op de secties om een overzicht te krijgen van de functies van deze was- droogcombinatie.

De Samsung WD80J6400AW heeft verschillende was- en droogprogramma’s en afhankelijk van de stof en het kledingstuk bepaal je eenvoudig het juiste programma.

 1. 15′ kort programma
 2. Super speed
 3. Super Ecowas
 4. Katoen
 5. Synthetisch
 6. Wol
 7. Babykleding
 8. Outdoor
 9. Spoelen+centrifugeren
 10. Eco trommelreiniging
 1. Synthetisch
 2. Katoen
 1. Hygiënisch opfrissen
 2. Opfrissen
 1. Voorwas
 2. Intensief
 3. Intensief + voorwas
 4. Uitgestelde starttijd

Assortiment Samsung wasdroogcombinaties

[woof_products taxonomies=product_cat:120]