Siemens was- droogcombinatie

Siemens was- droogcombinatie

Siemens wasmachines, drogers en een siemens was- droogcombinatie geven een essentieel gevoel van kwaliteit. Een innovatieve was- droogcombinatie geeft niet alleen een perfect was- en droogresultaat, maar ze maken je leven een stuk gemakkelijker.

Met een Siemens wasmachine en wasdroger in een bespaar je niet alleen ruimte, maar ook veel tijd! Want een wasdroogcombi van Siemens wast en droogt onafgebroken. Je hoeft geen was meer over te laden van de wasmachine naar de droger. Je kunt ontspannen relaxen tot al je was schoon en droog uit de Siemens wasdroogcombinatie komt.

Een Siemens was- droogcombinatie geeft je de luxe van de beste wasverzorging, zonder al te veel ruimte kwijt te raken aan onhandig grote machines. Een hedendaagse wasdroogcombinatie is ongeveer even groot als een standaard frontladerwasmachine. Ze zorgen niet alleen voor een perfect schone was, maar ze geven je ook een perfect gedroogde stapel was. Dit allemaal door maar op één knop te drukken. Er zijn veel wasprogramma’s beschikbaar, meer een grote variatie tussen de verschillende was en droog opties.

Met het revolutionaire airCondensation Technology systeem wordt de was gedroogd met lucht in plaats van water in alle nieuwe Siemens wasdroogcombinaties. Om water aan de was te onttrekken wordt er veel water gebruikt om te kunnen koelen. Dankzij deze ontwikkeling hoeft dat niet meer en worden de wasmachine en droger in 1 een stuk zuiniger.

Vergelijken Siemens machines

[woof_products taxonomies=product_cat:110]