Whirlpool wwdc 9614

Informatie Whirlpool wwdc 9614

De Whirlpool wwdc 9614 is een was-droogcombinatie die voor jou je kleding wast en droogt in één programma zonder dat je de was-droogcombinatie tussendoor opnieuw moet aanzetten. Je kan tot wel 9 kg in één keer wassen, wat duidelijk meer is dan de meeste wasmachines. Ook de droogcapaciteit is groot, wel 6 kilogram.

Tijdens het drogen wordt de was gestoomd om kreukvorming te minimaliseren. Daarnaast beschikt de Whirlpool wwdc 9614 over een SenseInvert-motor, een geavanceerde motor met een lange levensduur. Daarnaast is het leuk om te weten dat wanneer je jouw nieuwe Whirlpool machine op de Whirlpool site registreert, je 2 extra jaren aan garantie ontvangt. Tenslotte heeft de Whirlpool wwdc 9614 het energielabel A.

Specificaties

De whirlpool wwdc 9614 is ontwikkeld voor huishoudens met 5 personen of meer. Onderstaand zijn alle specificaties van de was- droogcombinatie zichtbaar.

Vulgewicht wassen9 kg
Vulgewicht drogen6 kg
Max. centrifugesnelheid katoen1400 toeren
EnergieklasseA
Jaarlijks energieverbruik234 kWh
Geluidsniveau wassen56 dB
Geluidsniveau drogenNee
Geluid bij centrifugeren82 dB
Eind- of starttijd instellen met timerJa

Extra informatie

De Whirlpool wwdc 9614 was 9 kilogram in één wasbeurt wat ideaal is voor gezinnen met veel was. Hiermee was je minder vaak, wat aardig wat energie kan schelen. Mocht je nou een keer minder wasgoed hebben, dan is dit ook geen probleem. De sensoren van de 6th Sense-technologie merken dat er minder was in de trommel zit en passen hier het water- en energieverbruik automatisch op aan. Ook tijdens het drogen meten de sensoren de vochtigheidsgraad en passen hier de droogtijd en de temperatuur op aan voor optimaal resultaat. Zo was en droog je altijd zuinig en verbruik je geen onnodige energie en water.

Er zijn wel 16 was- en droogprogramma’s waardoor elk soort wasgoed een geschikt programma kent. De Whirlpool wwdc 9614 is voorzien van een overzichtelijke display waar je exact het aantal touren, de temperatuur en de starttijd (uitgesteld bijvoorbeeld) kunt instellen. Het Colour 15° programma is ideaal voor gekleurde kleding waarvan je niet wilt dat deze kleur verliest. Het Was & Droog 45’ programma zorgt er daarentegen voor dat je kleine was snel schoon wordt in maar 45 minuten. Daarnaast beschikt de Whirlpool wwdc 9614 over een SenseIverter motor, welke stil en duurzaam is. Tenslotte heeft deze was-droogcombinatie nog een aantal extra functies zoals Steamcare en SoftMove-technologie voor extra gebruikersgemak en zorg voor het wasgoed.

Voordelen Whirlpool wwdc 9614

Je bent op zoek naar een wasmachine en een droger in een, dan is er één oplossing: een was- droogcombinatie!
Hier staan de voordelen van de Whirlpool wwdc 9614 op een rij:

 1. Wast wel 9 kilogram in één wasbeurt, ideaal voor gezinnen
 2. De koolborstelloze motor zorgt voor meer stabiliteit
 3. De trommel zorgt ervoor dat er minder slijtage aan kleding is
 4. Met het non-stop programma hoef je de droger niet aan te zetten na het wassen
 5. Makkelijk in gebruik
was droogcombinatie

6th Sense-technologie

Deze functie zorgt ervoor dat de was door middel van stoom alle onaangename luchtjes en kreukels kwijtraakt. Ook hardnekkige geurtjes worden op deze manier aangepakt. Daarnaast is het ideaal voor een gezin waar veel hemden gedragen worden, dit maakt het strijken makkelijker of zelfs onnodig.

Steamcare

Uniek aan de wasmachines van LG met de 6Motion technologie is dat deze was-droogcombinaties de bewegingen van de trommel compleet onder controle hebben waardoor verschillende bewegingen mogelijk zijn. Zo wordt de snelheid en de draairichting per verschillend wasprogramma ingesteld waardoor het perfect op jou type was wordt afgesteld. Dit zorgt voor een optimale wasuitkomst van uw kleding en weet je zeker dat jou was niet te ruw gewassen wordt.

SoftMove-technologie

Deze technologie van de Whirlpool wwdc 9614 zorgt ervoor dat de pasvorm en kleur van je kleding extra goed wordt beschermt, wat geen onnodige luxe is wanneer kleding vaak gewassen wordt. De trommel makt zachte bewegingen en zorgt er met de juiste draaiing voor dat de kleding niet teveel te voortduren krijgt.

Programma's van de Whirlpool wwdc 9614

Onderstaand overzicht toont alle verschillende was, droogprogramma’s van de Whirlpool wwdc 9614 . Klik op de secties om een overzicht te krijgen van de functies van deze was- droogcombinatie.

De Whirlpool wwdc 9614 heeft verschillende was- en droogprogramma’s en afhankelijk van de stof en het kledingstuk bepaal je eenvoudig het juiste programma.

 1. Fijne was
 2. Katoen
 3. Synthetisch
 4. Wol
 5. Korte was
 6. Opfrissen
 7. Gemengde was
 8. Colour 15°
 9. Was & Droog 45°
 1. Katoen
 2. Synthetisch
 3. Delicaat/zijde
 4. Eco
 5. Gemengde was
 6. Snel

Assortiment LG wasdroogcombinaties

[woof_products taxonomies=product_cat:122]