8.7/10

Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg

Review

Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg

Zoek je een nieuwe wasdroogcombi en weet je niet welke je moet kopen? De Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg is de juiste was- droogcombinatie voor jou. De Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg heeft van 72 mensen een 8.7 gekregen. Mocht je opzoek zijn naar een wasdroogcombi met een hoge kwaliteit die erg prijsvriendelijk is? Dan is deze was- droogcombinatie misschien erg interessant voor jou!

Energie- en waterverbruik Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg

Het apparaat heeft energielabel E. Deze wasdroogcombi is een condensdroger. De wasdroogcombinatie verbruikt ongeveer per jaar, wat ongeveer per jaar kost. Hij kost per jaar ongeveer , het apparaat verbruikt ongeveer per jaar. Hiernaast beschikt deze was droogcombinatie over een motor zonder koolborstels. Het grote voordeel van een koolborstelloze was droogcombinatie is dat de Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg een stuk energiezuiniger is.

Afmetingen wasdroogcombinatie

De wasdroogcombinatie weegt 81 kg en is 60 cm breed, 85 cm hoog en 60 cm diep.

Vulgewicht was- droogcombinatie

De wasdroogcombinatie is qua grootte en gezinssamenstelling geschikt voor een single of stel. Hij kan geladen worden met 7 kg wasgoed.

Maximaal vulgewicht drogen

het toestel maakt het mogelijk om voor 4 kg te drogen.

Was- en bouwkwaliteit

de bouwkwaliteit van de Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg is: middenklasse. Een hogere bouwkwaliteit zorgt ervoor dat het model langer mee gaat en minder snel reparaties nodig heeft. De label die gegeven kan worden aan het was resultaat van de was droog combinatie is topklasse, deze labels zijn qua rangschikking vergelijkbaar aan die van de energieklasse.

Geluidsniveau en toerental was droogcombinatie

De wasdroogcombi centrifugeert met een geluidsniveau van 72 dB. De machine heeft een maximaal toerental van: 1400 rpm.

Programma’s wasdroogcombinatie

De Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg heeft 14 programma’s om de juiste keuze te maken bij het wassen van je wasgoed. De wasdroogcombi heeft een aantal algemene wasprogramma’s, zoals: fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol. Er is aandacht aan besteed om het gebruiksgemak van de was- droogcombinatie zo hoog mogelijk te maken, de Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg beschikt over: anti-vibratie functie, Antikreukfase, Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende wasmiddellade.

Specificaties

Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg

Extra informatie

Vulgewicht drogen

4 kg vulgewicht drogen

Energielabel

E

Geluidsniveau

72 dB

Diepte

60 cm

Artikelnummer

870434

Merk

Samsung

Type

Condensdroger

Huishouden

Single of stel

Display

Ja

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Beladingssensor, Beschermende trommel, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Vochtigheidssensor, Zelfrei

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Stoomfunctie

Ja

Breedte

60 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

81 kg

Kleur

Wit

Milieuvriendelijk

Nee

Vulgewicht

7 kg

Soorten wasdroogcombinaties

Je zult voordat je begint vast een hoop wensen hebben bij je nieuwe wasdroogcombinatie.

Maak een keuze in je zoektocht uit ons overzicht met verschillende wasdroogcombinaties.

De Samsung WD70TA049BE EcoBubble – 7/4 kg voor de beste prijs