Coolblue wasdroogcombinatie

Coolblue, iedereen heeft die naam vast al eens voorbij horen komen. Coolblue is een webshop met ongeveer 120 duizend verschillende producten. Mocht je opzoek zijn naar een wasdroogcombinatie ben je bij hen zeker aan het goede adres, ze hebben namelijk een breed scala aan wasdroogcombinaties waar je tussen kunt kiezen. 

In dit artikel lees je of het een goede keus is om je nieuwe wasdroogcombinatie bij Coolblue te bestellen & laten wij de door Coolblue gekozen top 5 beste wasdroogcombinaties van 2022 zien!

Coolblue wasdroogcombinatie

Wat is een wasdroogcombinatie

Allereerst zullen we de term ‘wasdroogcombinatie’ nader toelichten. Een wasdroogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en wasdroger. In plaats van twee verschillende apparaten heb je één apparaat die jouw wasgoed schoon maakt én droogt. Dit heeft twee voordelen, namelijk:

  1. Je hebt maar ruimte nodig voor één apparaat.
  2. Het aanschaffen van één apparaat is goedkoper dan het kopen van twee apparaten.
Een nadeel van een wasdroogcombinatie is dat deze apparaten niet heel energiezuinig zijn. Daarnaast moet je rekening houden met het feit dat het vulgewicht voor drogen altijd minder is dan het vulgewicht voor wassen. Een deel van de natte was zul je dus nog steeds moeten ophangen. Je zou ook wat minder wasgoed in de trommel kunnen stoppen zodat je wel non-stop kunt wassen en drogen.

Vind jouw nieuwe wasdroogcombinatie

Vind een goede wasdroogcombinatie door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Coolblue wasdroogcombinatie

De beste Coolblue wasdroogcombinaties

Beste wasdroogcombinatie bij Coolblue

Coolblue heeft een lijst van de beste wasdroogcombinaties gemaakt die zij aanbieden op hun website. Je vraagt je vast af welke wasdroogcombinatie Coolblue als de beste koop heeft bestempeld. Dan heb je geluk want wij hebben de top 5 beste wasdroogcombinaties van Coolblue hieronder voor jou op een rijtje gezet!

Bekijk je de top 5 liever op Coolblue zelf? Dat kan ook door te klikken om de volgende link:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Voordelen van bestellen bij Coolblue

Het bestellen van je wasdroogcombinatie bij Coolblue heeft een aantal grote voordelen. Deze voordelen hebben wij hieronder voor jou opgesomd:

  1. Coolblue zet de wasdroogcombinatie op de plek neer in je huis waar je dit wilt. Ze tillen hem dus ook helemaal naar je zolder.
  2. Heb je momenteel het budget niet voor een wasdroogcombinatie? Geen probleem! Je kunt een gloednieuw apparaat bestellen met een abonnement. Met een klein bedrag per maand kun je toch genieten van je wasdroogcombinatie.
  3. Wil je graag niet teveel uitgeven aan een nieuwe wasdroogcombinatie? Coolblue biedt ook tweedekans-producten aan.
  4. Je krijgt standaard 2 jaar gratis garantie.
  5. Ben je totaal niet tevreden over het product? Je kunt de machine binnen 3o dagen retourneren. (Je kunt dan kiezen voor een ander model, een reparatie of je geld terug.)
  6. Bestel je voor 23:59? Dan wordt de was droogcombinatie al de volgende dag geleverd. Overigens bezorgen zij het product gratis!
  7. Je kunt de wasdroogcombinatie op een trekschakelaar laten aansluiten. (Heb je een contrastekker, dan is dat niet nodig).

Ruim aanbod

Coolblue heeft een groot aanbod van was- droogcombinaties. Het grote voordeel hiervan is dat iedereen wel een machine kan vinden die voldoet aan hun wensen en behoeften. Er zijn namelijk veel eigenschappen waartussen je kunt kiezen, dit zijn de volgende eigenschappen.

De prijs, het merk, energielabel, het geluidsniveau, bouwkwaliteit, laadvermogen wassen, laadvermogen drogen, de diepte van het apparaat, het gebruiksgemak, het toerental, wascyclusduur, droogcyclusduur, waskwaliteit, verschillende, wasprogramma’s, non-stop was en droogprogramma, merkspecifieke functies, vrijstaand of inbouw, warmtepomp– of condensdroger, reviewscore en snelwasprogramma’s

Wil je meer informatie over deze eigenschappen krijgen? Op Coolblue staat bij elke eigenschap een uitleg knop die meer informatie geeft over de begrippen.

Goede begeleiding bij het kopen van je Coolblue wasdroogcombinatie

Helemaal onderaan de pagina van de wasdroogcombinaties staan een aantal links opgesomd die extra informatie over was-droogcombinaties geeft. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord en zullen je veel meer duidelijkheid geven over het product. Wil je graag persoonlijk geholpen worden? Je kunt hun dan telefonisch bereiken. Je kunt er ook nog altijd voor kiezen om naar een fysieke winkel te gaan. Coolblue heeft namelijk in Nederland 15 fysieke winkels.

Ruime keuze in vulgewicht

Op Coolblue heb je een ruime keuze in het vulgewicht van de wasdroogcombinatie. Een wasdroogcombinatie heeft altijd een vulgewicht voor wassen en voor drogen. De meeste wasdroogcombinaties hebben het volgende vulgewicht: 8/5 kg en 9/6 kg. Ben je opzoek naar een wat kleiner model? Dat is geen probleem, er zijn ook apparaten te koop met het volgende vulgewicht:6/4 kg.

Een uitgebreide productomschrijving

Coolblue heeft een uitgebreide productomschrijving bij elke was- droogcombinatie genoteerd. Dit hebben zij op een hele overzichtelijke manier gedaan. Heb je twee verschillende was- droogcombinaties op het oog? Je kunt ze dan vergeleken aan de hand van de eigenschappen in de productomschrijving.

Hoge kortingen

Coolblue heeft soms erg leuke aanbiedingen bij het kopen van een was- droogcombinatie. Gemiddeld worden er 5 was- droogcombinaties aangeboden met een verlaagde prijs. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot een paar honderd euro!

Waar let je op bij het kopen van een wasdroogcombinatie bij Coolblue

Coolblue is dus een hele betrouwbare webwinkel waar jij je nieuwe was- droogcombinatie kunt kopen. Nu we weten wat de voordelen zijn van het kopen van je nieuwe wasdroogcombinatie bij Coolblue, is het wel handig om te weten waar je op moet letten wanneer je een model gaat bestellen. Deze criteria hebben wij hieronder voor jou opgesomd:

Vulgewicht

Let altijd bij het kopen van een wasdroogcombinatie op het vulgewicht. Dit vulgewicht bepaal je op basis van de grootte van je huishouden. Je kiest bij een wasdroogcombinatie altijd eerst het vulgewicht voor wassen. Om je te helpen bij deze keuze kun je uitgaan van het volgende:

Heb je een huishouden van 1 of 2 personen? Kies dan 7 kg vulgewicht voor wassen.
Heb je een huishouden van 3 of 4 personen? Kies dan 8 kg vulgewicht voor wassen.
Heb je een huishouden van 5 of meer personen? Kies dan 9 kg vulgewicht voor wassen.

Nu je weet hoeveel vulgewicht je voor wassen nodig hebt kun je een vulgewicht voor drogen uitkiezen. Let op: Je kunt altijd minder kilogram wasgoed drogen dan wassen. Kies het vulgewicht voor drogen op basis van je eigen behoeften. Droog je het gros van je kleding middels een droger? Kies dan een hoger vulgewicht dan wanneer je veel wasgoed aan de waslijn hangt.

Geluidsniveau centrifugeren

Let naast het laadvermogen ook altijd op het geluidsniveau centrifugeren. Heb je de machine naast je slaapkamer staan? Dan is het misschien fijn om een zacht geluidsniveau te kiezen. Je wilt namelijk niet wakker worden van je was- droogcombinatie als hij gaat centrifugeren. Het geluidsniveau van een wasdroogcombinatie is in te delen in vier categorieën:

Extra stil (71 decibel of minder)
Stil (72 of 73 decibel)
Normaal (74 tot en met 77 decibel)
Luid (78 decibel of meer)

Tip: wil je graag een stille wasdroogcombinatie? De meeste was- droogcombinaties met een koolborstelloze motor zijn meestal stiller dan modellen met koolborstels.

Programma's

De ene wasdroogcombinaties heeft meer was/droogprogramma’s dan de ander. Het is belangrijk dat je dit kiest op basis van je eigen behoeften. Jouw favoriete wollen sjaal, je meest delicate kledingstukken of je mooste zijden blouse wil je nog steeds kunnen wassen zonder dat je deze beschadigd.

Naast verschillende was en droogprogramma’s kun je er ook voor kiezen dat de wasdroogcombinatie een non stop programma heeft. Met een non-stop functie droogt het apparaat direct je kleding wanneer hij klaar is met wassen. Zo kun je ‘s ochtends voor je werk een was aanzetten en kom je thuis met droge kleding in de trommel.

Een ander programma die je zou kunnen kiezen is het hygiënisch stomen programma: Ben je bijvoorbeeld allergisch voor huisstofmeid of wil je jouw kleding eens grondig reinigen. Met dit programma verwijder je hardnekkig vuil.

Energieverbruik

Kijk voordat je een nieuwe wasdroogcombinatie bestelt altijd naar het energielabel. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw wasdroogcombinatie is. Een wasdroogcombinatie heeft maximaal energielabel C. Deze apparaten zijn dus minder zuinig dan een losse wasmachine en droger. Houd hier dus altijd rekening mee.

Ben je benieuwd hoeveel energie een wasdroogcombinatie verbruikt ten opzichte van een losse wasmachine en droger? Klik dan op de link hieronder.

Extra functies

Om het gebruiksgemak te vergroten kun je kiezen of je wasdroogcombinatie extra functies heeft. Een voorbeeld van een functie die het gebruiksgemak kan vergroten is een zelfreinigende wasmiddellade.

Sommige wasdroogcombinaties hebben bijvoorbeeld ook een functie om een item toe te voegen terwijl het apparaat al aan het wassen / drogen is. Heb je het apparaat net aangezet en ben je je favoriete shirt of handdoek vergeten? Geen probleem, je kan hem er bij doen wanneer je op de button ‘item toevoegen’ klikt.

Coolblue wasdroogcombinatie assortiment

1602413

Siemens WN44A120NL – 9...

1.059,00
De Siemens WN44A120NL - 9/6 kg heeft veel handige functies waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig features beoordelen de huidige gebruikers van de was- droogcombinatie hem zeer positief! Omdat deze machine van siemens is heeft hij de...
Waardering 4.85 uit 5
1633467

AEG L9WEE066W – 10/6 k...

1.299,00
Zoek je een passende was droog combinatie en weet je nog niet welke je moet kiezen? De AEG L9WEE066W - 10/6 kg is misschien wel de juiste wasdroogcombinatie voor jou. Met een prijs van 1299.0 kunnen we zeggen dat de...
Waardering 4.60 uit 5
1553812

Bosch WNA14420NL – 9/6...

999,00
Opzoek naar een perfecte was droog combinatie? Stop maar met zoeken! De Bosch WNA14420NL - 9/6 kg is namelijk de was- droogcombinatie die je zoekt. Dit apparaat van bosch bezit de volgende merkspecifieke functie: bosch AllergyPlus, Bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning...
Waardering 4.55 uit 5
1618597

AEG L8WENS06C ÖKOMix –...

1.149,00
De AEG L8WENS06C ÖKOMix - 10/6 kg wasdroogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombi scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
1493639

Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 k...

1.199,00
Doordat de Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droog combinatie in onze top 5! Deze wasdroogcombi is wel wat aan de prijzige kant. Hij beschikt over de volgende merkspecifieke feature: samsung...
Waardering 4.45 uit 5
1659225

LG F4DV912A2E – 12/8 k...

1.399,00
De LG F4DV912A2E - 12/8 kg was-droogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte...
1617029

Haier HWD80-B14979 I-Pro Ser...

749,00
De Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 - 8/5 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was- droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de...
Waardering 4.15 uit 5
1602418

Siemens WD4HU540NL – 1...

1.199,00
De Siemens WD4HU540NL - 10/6 kg was-droogcombinatie wast en droogt je kleding grondig schoon en droog. In tegenstelling tot de andere was-droogcombinaties is dit model redelijk prijzig. Hij bezit de volgende merkspecifieke eigenschap: siemens AutoDry, Siemens HomeConnect, Siemens iSensoric. De...
Waardering 4.65 uit 5
1611522

Bosch WNA13400NL – 8/5...

959,00
De Bosch WNA13400NL - 8/5 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. De bosch was droogcombinatie bezit de volgende merkspecifieke eigenschap: bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning condensor, Bosch SpeedPerfect. De Bosch WNA13400NL - 8/5...
Waardering 4.35 uit 5
1649034

Whirlpool FWDG 961483 WSV EE...

611,00
Opzoek naar een goede was droogcombinatie? Wij hebben hem voor je gevonden. De Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg is namelijk de was droogcombinatie die je zoekt. De was-droogcombinatie kost 611.0, dat is niet duur voor een...
Waardering 3.60 uit 5
1485374

Samsung WD10T534ABW/S2...

899,00
Opzoek naar een perfecte was droog combinatie? Stop maar met zoeken! De Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg is namelijk de wasdroogcombi die je zoekt. Omdat dit model van samsung is bezit hij de volgende merkspecifieke feature: samsung AI Control, Samsung...
Waardering 4.40 uit 5
1512340

LG GD3M108N3 Direct Drive...

569,00
De LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg beschermt je kleding en zorgt dat het wasgoed grondig schoon en droog wordt. Mocht je niet te veel willen besteden aan een nieuwe was droogcombinatie? Dit is een was droogcombinatie met heel...
Waardering 4.45 uit 5
1648719

Hoover H-500 HD 485AMBB/1-S

579,00
De Hoover H-500 HD 485AMBB/1-S scoort hoog door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke eigenschappen krijgt de was- droogcombinatie ook erg goede recensies van de kopers die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog op alle testen....
1371293

AEG L8WE06CS – 10/6 kg

961,00
De AEG L8WE06CS - 10/6 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. Dit toestel van AEG beschikt over de volgende merkspecifieke functie: AEG DualSense, AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG Ökomix. De AEG L8WE06CS...
Waardering 4.45 uit 5
1619480

Siemens WN34A100NL – 8...

899,00
De Siemens WN34A100NL - 8/5 kg was droogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombi scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
1494476

Samsung WD80TA049BE 8/5 kg

699,00
Doordat de Samsung WD80TA049BE 8/5 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de wasdroogcombinatie in onze top 5! Dit model van samsung beschikt over de volgende merkspecifieke feature: samsung EcoBubble. De Samsung WD80TA049BE 8/5 kg is beoordeeld...
Waardering 4.45 uit 5
1387895

AEG L7WE76EBI – 7/4 kg...

1.199,00
De AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) heeft veel handige eigenschappen waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de was- droogcombinatie hem zeer positief! Alhoewel de AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)...
Waardering 4.45 uit 5
1512328

LG GD3V409S0 Al Direct Drive...

649,00
De LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg scoort hoog door zijn sterke karaktertrekken. Naast deze sterke features krijgt de was droog combinatie ook erg goede recensies van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Ook scoort...
Waardering 4.50 uit 5
1485565

Samsung WD80T654ABH/S2 Addwa...

769,00
De Samsung WD80T654ABH/S2 Addwash - 8/5 kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge beoordelingen van de eerdere kopers die de was- droogcombinatie thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding....
Waardering 4.50 uit 5
1592923

Siemens WN34A100EU – 8...

989,00
De Siemens WN34A100EU - 8/5 kg heeft veel handige functies waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de wasdroogcombinatie hem zeer positief! Dit model van siemens beschikt over de volgende merkspecifieke functie:...
Waardering 4.35 uit 5
1553787

Bosch WNG24430NL – 9/6...

1.049,00
Omdat de Bosch WNG24430NL - 9/6 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droogcombinatie in onze top 5! Dit apparaat is van bosch en bezit daarom de volgende merkspecifieke feature: bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning condensor,...
Waardering 4.50 uit 5
1651365

Beko HTV7736XSHTM1 HygieneSh...

599,00
De Beko HTV7736XSHTM1 HygieneShield - 7/4 kg wasdroogcombi wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De was droogcombinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg goed...
1497145

Miele WTI 370 WPM PowerWash...

1.899,00
De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg beschermt je kleding en zorgt dat je kleding grondig schoon en droog wordt. Helaas is de was-droogcombinatie een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze wasdroogcombinatie betaal je namelijk: 1899.0. De...
Waardering 4.70 uit 5
1485554

Samsung WD70TA049BE EcoBubbl...

579,00
De Samsung WD70TA049BE EcoBubble - 7/4 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was- droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die...
Waardering 4.40 uit 5
1664654

AEG L7WBN84GW DualSense

968,99
De AEG L7WBN84GW DualSense wasdroogcombi wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. Dit model is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke functie: AEG DualSense. De AEG L7WBN84GW DualSense heeft de beoordeling: none mogen ontvangen van ongeveer...
1673475

AEG L6WBJ846W

799,99
Zoek je een nieuwe was- droogcombinatie en weet je niet helemaal welke je moet kiezen? De AEG L6WBJ846W is misschien wel de juiste was droogcombinatie voor jou. Dit apparaat is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke feature: AEG...
1651364

Beko HTV8736XSHT1 HygieneShi...

679,00
Opzoek naar een goede was droog combinatie? Stop maar met zoeken! De Beko HTV8736XSHT1 HygieneShield is namelijk de was- droogcombinatie die je zoekt. Hij bezit de volgende merkspecifieke functie: . De Beko HTV8736XSHT1 HygieneShield is beoordeeld door 1 mensen met...
Waardering 5.00 uit 5
1385389

AEG L9WEE06W – 10/6 kg

1.549,00
Waardering 4.45 uit 5