Goedkope wasdroogcombinatie

Een wasdroogcombinatie is een goedkope wasdroogcombinatie wanneer hij niet meer kost dan €700,- euro. Voor dit bedrag kun je ervan uitgaan dat je een kwalitatief goede wasdroogcombinatie koopt. 

Wij laten in dit artikel de beste goedkope was droogcombinatie van 2022 aan jou zien.

Goedkope wasdroogcombinatie

Wat is een goedkope was droogcombinatie

Voordat we jou de beste goedkope was- droogcombinaties van 2022 laten zien zullen we eerst uitleggen wat een goedkope was droogcombinatie precies is. Het woord was-droogcombinatie zegt het eigenlijk al, het is een apparaat die kan wassen en kan drogen. In plaats van een losse wasmachine en wasdroger heb je nu maar één apparaat die kan wassen en drogen. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld in kleine appartementen. Hier heb je namelijk beperkte ruimte, het plaatsen van een losse wasmachine en droger neem je al veel van die ruimte in beslag.

Maar wat is dan een goedkope was-droogcombinatie? De prijs van een was- droogcombinatie loopt van de €549 tot €1899. Wij hebben het over een goedkope was- droogcombinatie wanneer hij goedkoper is dan €700 euro. Deze goedkope was- droogcombinaties hebben wij getest op verschillende criteria. De beste goedkope was- droogcombinatie zul je vinden op plek nummer 1!

Vind jouw nieuwe wasdroogcombinatie

Vind een goede wasdroogcombinatie door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Goedkope wasdroogcombinatie

De beste Goedkope wasdroogcombinaties

Beste goedkope wasdroogcombinatie van 2022

Ben je opzoek naar een goedkope wasdroogcombinatie? Wij hebben hier de beste goedkope wasdroogcombinaties van 2022 voor jou op een rijtje gezet.

Ben je benieuwd naar het model die op nummer 1 staat? Scrol dan snel naar beneden om hem te bekijken!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Waar let je op bij het kopen van een goedkope wasdroogcombinatie

Voordat je een goedkope was-droogcombinatie bestelt is het handig om nog op een aantal zaken te letten. Wij hebben deze hieronder voor jou opgesomd:

Laadvermogen

Een belangrijk aspect waar je op let voordat je een was- droogcombinatie koopt is het laadvermogen. Het laadvermogen bepaalt namelijk voor hoeveel personen jij kunt wassen (hoeveel kilogram wasgoed er in de trommel kan). Grote gezinnen hebben een hoger vulgewicht nodig dan een klein huishouden. Bij het kiezen van het vulgewicht kun je het volgende als lijdraad nemen:

7 kg vulgewicht is genoeg voor een singel of stel.
8 kg vulgewicht is genoeg voor een gezin met 1 of 2 kinderen.
9 kg vulgewicht is genoeg voor een gezin met 3 of meer kinderen.

Heb je kinderen die op voetbal zitten waardoor je extra vaak moet wassen? Dan is het misschien ook handig om een wat hoger vulgewicht te kiezen.

Vulgewicht drogen

Het vulgewicht voor drogen heeft altijd een kleinere vulcapaciteit. Heeft een wasdroogcombinatie een vulgewicht voor 9 kg wasgoed, kun je meestal nog maar 5 kg drogen. Voor drogen kun je tussen het volgende laadvermogen kiezen: 4 kg, 5 kg of 6 kg vulgewicht. Kies het vulgewicht voor drogen op basis van de frequentie en hoeveelheid die je wilt droogt.

Energielabel

Wasdroogcombinatie staan bekend als niet hele energiezuinige apparaten. Een wasdroogcombinatie kan namelijk maximaal energielabel C hebben. Dit zou dan een ‘zuinige was droogcombinatie’ zijn. Het energielabel geeft aan hoeveel water en stroom je verbruikt. Ook kun je aan de hand van het energielabel te weten komen hoeveel je jaarlijks bespaart ten opzichte van de minst energiezuinige optie.

Geluidsniveau centrifugeren

Let altijd op het geluidsniveau voordat je een was droogcombinatie aanschaft. Als hij bijvoorbeeld naar je woonkamer staat wil je niet dat je de televisie niet meer kunt horen. Het geluidsniveau is op te delen in vier verschillende categorieën, namelijk:

Stil (71 dB en lager)
Redelijk stil (72 – 73 dB)
Gemiddeld (74 – 77 dB)
Hard (78 dB en hoger)

Tip: De meeste stille wasdroogcombinaties hebben een koolborstelloze motor. Wil je er dus zeker van zijn dat hij stiller is dan andere modellen, kies dan niet voor een model met koolborstels

Type was droogcombinatie

Let op het type was-droogcombinatie die je wilt aanschaffen. Er zijn namelijk twee types waar je uit kunt kiezen, namelijk: Een vrijstaande of een inbouw wasdroogcombinatie. Wil je het apparaat overal in je huis kunnen neerzetten, kies dan een vrijstaand was droogcombinatie. Krijg je een nieuwe keuken of heb je een kast in je badkamer waar je graag je was droogcombinatie in zou willen inbouwen? Kies dan voor een inbouw model.

Extra functies

Je kunt ook nog kiezen voor extra functies die het gebruiksgemak van de wasdroogcombinatie vergroten. Zo is er een wifi geschikte was droogcombinatie, dit apparaat kun je besturen op afstand met een app. Ook kun je kiezen voor een model met automatische wasmiddeldosering, zo berekent hij op het aantal kg wasgoed in de trommel hoeveel wasmiddel er gebruikt moet worden. Zo gebruik je nooit te veel wasmiddel en kun je jaarlijks best veel besparen.

Een andere functie die je kunt kiezen is een wasdroogcombinatie met non stop functie. Zo kun je het wasgoed wat gewassen is direct laten drogen in één beurt. Let op: Wil je non stop wassen en drogen zul je moeten wassen met ongeveer een halve belading. Dit komt omdat het vulgewicht voor drogen lager ligt dan het vulgewicht voor wassen. Droog je teveel wasgoed? Dan zal het wasgoed niet goed kunnen drogen en komt het waarschijnlijk nog nat of klam uit de trommel.

Goedkope wasdroogcombinatie assortiment

1649034

Whirlpool FWDG 961483 WSV EE...

611,00
Opzoek naar een goede was droogcombinatie? Wij hebben hem voor je gevonden. De Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg is namelijk de was droogcombinatie die je zoekt. De was-droogcombinatie kost 611.0, dat is niet duur voor een...
Gewaardeerd met 3.60 van 5
1602413

Siemens WN44A120NL – 9...

1.059,00
De Siemens WN44A120NL - 9/6 kg heeft veel handige functies waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig features beoordelen de huidige gebruikers van de was- droogcombinatie hem zeer positief! Omdat deze machine van siemens is heeft hij de...
Gewaardeerd met 4.85 van 5
1618597

AEG L8WENS06C ÖKOMix –...

1.149,00
De AEG L8WENS06C ÖKOMix - 10/6 kg wasdroogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombi scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
1371293

AEG L8WE06CS – 10/6 kg

961,00
De AEG L8WE06CS - 10/6 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. Dit toestel van AEG beschikt over de volgende merkspecifieke functie: AEG DualSense, AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG Ökomix. De AEG L8WE06CS...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1651138

AEG L6WB86JW ProSense...

749,00
De AEG L6WB86JW ProSense - 8/4 kg was-droogcombinatie wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. Omdat dit toestel van AEG is bezit hij de volgende merkspecifieke eigenschap: AEG ProSense. Bij het produceren van onze top 5 maken we...
1595386

Bosch WNA13400EU – 8/5...

899,00
De Bosch WNA13400EU - 8/5 kg krijgt een hele hoge beoordeling. Deze was droog combinatie scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede recensies van de mensen die hem al thuis hebben...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1664654

AEG L7WBN84GW DualSense

968,99
De AEG L7WBN84GW DualSense wasdroogcombi wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. Dit model is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke functie: AEG DualSense. De AEG L7WBN84GW DualSense heeft de beoordeling: none mogen ontvangen van ongeveer...
1497145

Miele WTI 370 WPM PowerWash...

1.899,00
De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg beschermt je kleding en zorgt dat je kleding grondig schoon en droog wordt. Helaas is de was-droogcombinatie een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze wasdroogcombinatie betaal je namelijk: 1899.0. De...
Gewaardeerd met 4.70 van 5
1485374

Samsung WD10T534ABW/S2...

899,00
Opzoek naar een perfecte was droog combinatie? Stop maar met zoeken! De Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg is namelijk de wasdroogcombi die je zoekt. Omdat dit model van samsung is bezit hij de volgende merkspecifieke feature: samsung AI Control, Samsung...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1602406

Bosch WDU8H541EU – 10/...

1.299,00
De Bosch WDU8H541EU - 10/6 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was droog combinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de eerdere kopers...
Gewaardeerd met 4.90 van 5
1619480

Siemens WN34A100NL – 8...

899,00
De Siemens WN34A100NL - 8/5 kg was droogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombi scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
1602114

Bosch WDU8H540NL – 10/...

1.099,00
Zoek je een nieuwe was droogcombinatie en weet je niet welke je moet kopen? De Bosch WDU8H540NL - 10/6 kg is waarschijnlijk de juiste was- droogcombinatie voor jou. Dit toestel van bosch bezit de volgende merkspecifieke functie: bosch AllergyPlus, Bosch...
Gewaardeerd met 4.10 van 5
1387895

AEG L7WE76EBI – 7/4 kg...

1.199,00
De AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) heeft veel handige eigenschappen waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de was- droogcombinatie hem zeer positief! Alhoewel de AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1485565

Samsung WD80T654ABH/S2 Addwa...

769,00
De Samsung WD80T654ABH/S2 Addwash - 8/5 kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge beoordelingen van de eerdere kopers die de was- droogcombinatie thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding....
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1387627

Haier HWD90-BP14636N –...

649,00
De Haier HWD90-BP14636N - 9/6kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was-droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de kopers die hem al thuis...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1485554

Samsung WD70TA049BE EcoBubbl...

579,00
De Samsung WD70TA049BE EcoBubble - 7/4 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was- droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1617029

Haier HWD80-B14979 I-Pro Ser...

749,00
De Haier HWD80-B14979 I-Pro Series 7 - 8/5 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was- droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de...
Gewaardeerd met 4.15 van 5
1553812

Bosch WNA14420NL – 9/6...

999,00
Opzoek naar een perfecte was droog combinatie? Stop maar met zoeken! De Bosch WNA14420NL - 9/6 kg is namelijk de was- droogcombinatie die je zoekt. Dit apparaat van bosch bezit de volgende merkspecifieke functie: bosch AllergyPlus, Bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning...
Gewaardeerd met 4.55 van 5
1524157

LG GD3V509S1 TurboWash 59...

799,00
De LG GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was-droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1372253

AEG L7WB86GW – 8/4 kg

699,00
Opzoek naar een ideale was droog combinatie? Wij hebben hem voor je gevonden. De AEG L7WB86GW - 8/4 kg is namelijk de was-droogcombinatie die je zoekt. De AEG wasdroogcombinatie bezit de volgende merkspecifieke feature: AEG DualSense, AEG ProSense, AEG ProSteam....
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1592923

Siemens WN34A100EU – 8...

989,00
De Siemens WN34A100EU - 8/5 kg heeft veel handige functies waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de wasdroogcombinatie hem zeer positief! Dit model van siemens beschikt over de volgende merkspecifieke functie:...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1674608

Samsung WD90T754ABT/S2...

949,00
Zoek je een passende was- droogcombinatie en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Samsung WD90T754ABT/S2 - 9/6 kg is misschien wel de juiste was- droogcombinatie voor jou. Omdat dit apparaat van samsung is bezit hij de volgende...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1391816

LG F4DV910H2E TurboWash 360...

1.099,00
De LG F4DV910H2E TurboWash 360 - 10,5/7 kg scoort hoog door zijn sterke kwaliteit. Naast deze sterke kenmerken krijgt de was droogcombinatie ook erg goede recensies van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1602418

Siemens WD4HU540NL – 1...

1.199,00
De Siemens WD4HU540NL - 10/6 kg was-droogcombinatie wast en droogt je kleding grondig schoon en droog. In tegenstelling tot de andere was-droogcombinaties is dit model redelijk prijzig. Hij bezit de volgende merkspecifieke eigenschap: siemens AutoDry, Siemens HomeConnect, Siemens iSensoric. De...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1648719

Hoover H-500 HD 485AMBB/1-S

579,00
De Hoover H-500 HD 485AMBB/1-S scoort hoog door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke eigenschappen krijgt de was- droogcombinatie ook erg goede recensies van de kopers die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog op alle testen....
1663416

AEG L7WE786CBS

1.139,00
De AEG L7WE786CBS beschermt je kleding en zorgt dat je kleding grondig schoon en droog wordt. Met een prijs van 1139.0 kunnen we zeggen dat de was droogcombinatie redelijk duur is. Hij beschikt over de volgende merkspecifieke functie: . De...
1515467

Miele WTD 163 WCS – 8/...

1.549,00
De Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg wasdroogcombi wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. De prijs van de was droogcombinatie is 1549.0. De was-droogcombinatie heeft dus een best hoge prijs. Dit model is van miele en...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1553787

Bosch WNG24430NL – 9/6...

1.049,00
Omdat de Bosch WNG24430NL - 9/6 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droogcombinatie in onze top 5! Dit apparaat is van bosch en bezit daarom de volgende merkspecifieke feature: bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning condensor,...
Gewaardeerd met 4.50 van 5