Goedkope wasdroogcombinatie

Een wasdroogcombinatie is een goedkope wasdroogcombinatie wanneer hij niet meer kost dan €700,- euro. Voor dit bedrag kun je ervan uitgaan dat je een kwalitatief goede wasdroogcombinatie koopt. 

Wij laten in dit artikel de beste goedkope was droogcombinatie van 2024 aan jou zien.

Goedkope wasdroogcombinatie

Wat is een goedkope was droogcombinatie

Voordat we jou de beste goedkope was- droogcombinaties van 2024 laten zien zullen we eerst uitleggen wat een goedkope was droogcombinatie precies is. Het woord was-droogcombinatie zegt het eigenlijk al, het is een apparaat die kan wassen en kan drogen. In plaats van een losse wasmachine en wasdroger heb je nu maar één apparaat die kan wassen en drogen. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld in kleine appartementen. Hier heb je namelijk beperkte ruimte, het plaatsen van een losse wasmachine en droger neem je al veel van die ruimte in beslag.

Maar wat is dan een goedkope was-droogcombinatie? De prijs van een was- droogcombinatie loopt van de €549 tot €1899. Wij hebben het over een goedkope was- droogcombinatie wanneer hij goedkoper is dan €700 euro. Deze goedkope was- droogcombinaties hebben wij getest op verschillende criteria. De beste goedkope was- droogcombinatie zul je vinden op plek nummer 1!

Beste goedkope wasdroogcombinatie van 2024

Ben je opzoek naar een goedkope wasdroogcombinatie? Wij hebben hier de beste goedkope wasdroogcombinaties van 2024 voor jou op een rijtje gezet.

Ben je benieuwd naar het model die op nummer 1 staat? Scrol dan snel naar beneden om hem te bekijken!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Waar let je op bij het kopen van een goedkope wasdroogcombinatie

Voordat je een goedkope was-droogcombinatie bestelt is het handig om nog op een aantal zaken te letten. Wij hebben deze hieronder voor jou opgesomd:

Laadvermogen

Een belangrijk aspect waar je op let voordat je een was- droogcombinatie koopt is het laadvermogen. Het laadvermogen bepaalt namelijk voor hoeveel personen jij kunt wassen (hoeveel kilogram wasgoed er in de trommel kan). Grote gezinnen hebben een hoger vulgewicht nodig dan een klein huishouden. Bij het kiezen van het vulgewicht kun je het volgende als lijdraad nemen:

7 kg vulgewicht is genoeg voor een singel of stel.
8 kg vulgewicht is genoeg voor een gezin met 1 of 2 kinderen.
9 kg vulgewicht is genoeg voor een gezin met 3 of meer kinderen.

Heb je kinderen die op voetbal zitten waardoor je extra vaak moet wassen? Dan is het misschien ook handig om een wat hoger vulgewicht te kiezen.

Vulgewicht drogen

Het vulgewicht voor drogen heeft altijd een kleinere vulcapaciteit. Heeft een wasdroogcombinatie een vulgewicht voor 9 kg wasgoed, kun je meestal nog maar 5 kg drogen. Voor drogen kun je tussen het volgende laadvermogen kiezen: 4 kg, 5 kg of 6 kg vulgewicht. Kies het vulgewicht voor drogen op basis van de frequentie en hoeveelheid die je wilt droogt.

Energielabel

Wasdroogcombinatie staan bekend als niet hele energiezuinige apparaten. Een wasdroogcombinatie kan namelijk maximaal energielabel C hebben. Dit zou dan een ‘zuinige was droogcombinatie’ zijn. Het energielabel geeft aan hoeveel water en stroom je verbruikt. Ook kun je aan de hand van het energielabel te weten komen hoeveel je jaarlijks bespaart ten opzichte van de minst energiezuinige optie.

Geluidsniveau centrifugeren

Let altijd op het geluidsniveau voordat je een was droogcombinatie aanschaft. Als hij bijvoorbeeld naar je woonkamer staat wil je niet dat je de televisie niet meer kunt horen. Het geluidsniveau is op te delen in vier verschillende categorieën, namelijk:

Stil (71 dB en lager)
Redelijk stil (72 – 73 dB)
Gemiddeld (74 – 77 dB)
Hard (78 dB en hoger)

Tip: De meeste stille wasdroogcombinaties hebben een koolborstelloze motor. Wil je er dus zeker van zijn dat hij stiller is dan andere modellen, kies dan niet voor een model met koolborstels

Type was droogcombinatie

Let op het type was-droogcombinatie die je wilt aanschaffen. Er zijn namelijk twee types waar je uit kunt kiezen, namelijk: Een vrijstaande of een inbouw wasdroogcombinatie. Wil je het apparaat overal in je huis kunnen neerzetten, kies dan een vrijstaand was droogcombinatie. Krijg je een nieuwe keuken of heb je een kast in je badkamer waar je graag je was droogcombinatie in zou willen inbouwen? Kies dan voor een inbouw model.

Extra functies

Je kunt ook nog kiezen voor extra functies die het gebruiksgemak van de wasdroogcombinatie vergroten. Zo is er een wifi geschikte was droogcombinatie, dit apparaat kun je besturen op afstand met een app. Ook kun je kiezen voor een model met automatische wasmiddeldosering, zo berekent hij op het aantal kg wasgoed in de trommel hoeveel wasmiddel er gebruikt moet worden. Zo gebruik je nooit te veel wasmiddel en kun je jaarlijks best veel besparen.

Een andere functie die je kunt kiezen is een wasdroogcombinatie met non stop functie. Zo kun je het wasgoed wat gewassen is direct laten drogen in één beurt. Let op: Wil je non stop wassen en drogen zul je moeten wassen met ongeveer een halve belading. Dit komt omdat het vulgewicht voor drogen lager ligt dan het vulgewicht voor wassen. Droog je teveel wasgoed? Dan zal het wasgoed niet goed kunnen drogen en komt het waarschijnlijk nog nat of klam uit de trommel.

Veelgestelde vragen over een goedkope wasdroogcombinatie

Is een goedkope wasdroogcombinatie zuinig?

Over het algemeen zijn goedkope wasdroogcombinaties niet heel energiezuinig. Als je een zuinige wasdroogcombinatie wilt, let dan op het energielabel. Echter, over het algemeen zijn duurdere wasdroogcombinaties momenteel nog erg onzuinig. De meest zuinige wasdroogcombinatie op het moment heeft energielabel C, wat dus nog best laag is.

Goedkope wasdroogcombinatie assortiment