Wasdroogcombinatie met stoomfunctie

Opzoek naar een was droogcombinatie met stoomfunctie? Op deze pagina hebben wij de top 5 beste wasdroogcombinaties met stoomfunctie voor jou opgesteld! Neem snel een kijkje naar de was droogcombinatie met stoomfunctie die op nummer 1 staat:

Mobiel achtergrond

Wat is een wasdroogcombinatie met stoomfunctie

Om de vraag te beantwoorden wat een was droogcombinatie met stoomfunctie is, is het handig om eerst de term was- droogcombinatie nader toe te lichten: Een was- droogcombinatie is een combinatie van een wasmachine en wasdroger. In plaats van twee aparte apparaten heb je nu alles in één apparaat zitten. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt en geen plek hebt voor twee losse apparaten, of wanneer je niet het budget hebt om twee losse apparaten te kopen.

Een wasdroogcombinatie met stoomfunctie is erg handig voor mensen die niet van strijken houden. Door de stoomfunctie komt je wasgoed namelijk veel minder gekreukt uit de trommel en ben je veel sneller klaar met strijken. Een ander bijkomend voordeel van de stoomfunctie is dat het de kleding veel beter reinigt, terwijl je kleding veel minder snel slijt. (Zo blijft je favoriete t-shirt of broek veel langer mooi!).

Vind jouw nieuwe wasdroogcombinatie

Vind een goede wasdroogcombinatie door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasdroogcombinatie met stoomfunctie

De beste Wasdroogcombinatie met stoomfuncties

Beste was droogcombinatie met stoomfunctie van 2022

Ons team van experts heeft een tal van was- droogcombinaties getest op verschillende onderdelen. Een aantal onderdelen waarop zij hebben getest is de bouwkwaliteit, waskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en nog veel meer. Daarnaast hebben zij in hun beoordeling ook gekeken naar de prijs- kwaliteitverhouding.

Ons team van experts heeft aan de hand van deze testen de beste was- droogcombinatie met stoomfunctie van 2022 kunnen bepalen. Neem gauw een kijkje hieronder om te kijken welke op nummer één staat!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Waar let je op bij het kopen van een was droogcombinatie met stoomfunctie

Voordat je een was- droogcombinatie met stoomfunctie gaat kopen is het handig om te weten waar je op moet letten. Om ervoor te zorgen dat je geen miskoop begaat, hebben wij een lijst op gesteld van zaken waar je op moet letten. Bekijk de lijst hieronder:

Maximale vulgewicht

Kijk ten eerste naar het maximale vulgewicht van de was- droogcombinatie. Het vulgewicht betekent hoeveel kilogram wasgoed er in de trommel past. Zo heb je voor grote huishoudens een erg hoog vulgewicht nodig, omdat je meer kilo wasgoed in de trommel stopt. Een uitgangspunt voor het kiezen van je laadvermogen is als volgt:

Huishoudens van 1 of 2 personen: 7 kg vulgewicht.
Huishoudens van 3 of 4 personen: 8 kg vulgewicht.
Huishoudens van 5 of meer personen: 9 kg vulgewicht.

Let op: Het maximaal vulgewicht voor wassen en drogen verschilt altijd! De kg droogcapaciteit ligt namelijk altijd lager dan de kg wascapaciteit. Je kunt dus niet de gehele trommel direct laten drogen, je zult hiervoor nog een aantal. Wanneer je een wasdroogcombi kiest met een vulgewicht van 9kg, kun je bijvoorbeeld nog maar 6 kg drogen, kijk hier dus altijd goed naar!

Energieverbruik

Naast het vulgewicht is het handig om te gaan kijken naar het energieverbruik van de was- droogcombi. Om te weten te komen of het apparaat energiezuinig is kun je kijken naar het energielabel. Het energielabel heeft een index van A(meest energiezuinig) tot G (minst energiezuinig). Wanneer je minder energiekosten wilt betalen is het een goede keuze om een zo hoog mogelijk energielabel te kiezen. Om te verzekeren dat de machine een hoog energielabel heeft kun je kijken naar modellen met een koolborstelloze motor, deze zijn namelijk een stuk energiezuiniger.

Waar je wel op moet letten is dat een wasdroogcombinatie altijd meer energieverbruikt dan een reguliere wasmachine en wasdroger. Momenteel is het hoogste label van een wasdroogcombi energielabel C. Echter, het grote voordeel van een wasdroogcombinatie met stoomfunctie is dat deze modellen relatief zuinig zijn! Door de stoomfunctie verbruikt het apparaat namelijk erg weinig water, daarbuiten kost het stoomprogramma ook niet heel veel stroom vergeleken met andere programma’s.

Geluidsniveau centrifugeren

Ken je dat, je moet ‘s avonds nog snel een was aanzetten omdat je de dag er na anders geen schone broek of t-shirt meer hebt. Terwijl je lekker op bed ligt gaat het apparaat centrifugeren en wordt je wakker van het harde geluid, dat terwijl je ‘s ochtends vroeg een belangrijke afspraak hebt! Het is ons vast allemaal eens overkomen, maar om dit te voorkomen bij je nieuwe was- droogcombinatie is het handig om op het geluidsniveau centrifugeren te kijken.

Moet je soms ‘s nachts een was draaien? Of staat het apparaat naast je woonkamer? Dan is het fijn om een apparaat te kiezen die niet heel veel lawaai maakt. Het geluidsniveau is op te delen in vier categorieën:

Extra stil (71 decibel of -)
Stil (72 – 73 decibel)
Normaal (74 – 77 decibel)
Luid (78 decibel of +)

Kies het geluidsniveau die het beste bij jou past!

Verschillende wasprogramma's

Een ander belangrijk punt is dat je moet kijken naar de wasprogramma’s die het model te bieden heeft. Heb je bijvoorbeeld kleding van wol, dan is het wel fijn dat je nieuwe was-droogcombinatie dit kan wassen.

Bouwkwaliteit

De bouwkaliteit van een was- droogcombinatie is onder te verdelen in drie categorieën, namelijk: Topklasse Middenklasse Basisklasse Een was droogcombinatie met stoomfunctie met een topkwaliteit bouwklasse gaat langer mee door zijn stevige constructie en goede kwaliteit. Neem dit dus altijd in acht en kies voor de kwaliteit waar jij opzoek naar bent.

Extra functies

Bij het kopen van een was- droogcombiniatie kun je ook voor extra functies kiezen. Een voorbeeld van extra functies die je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld: een zelfreinigende wasmiddellade, kledingbeschermende trommel, automatische wasmiddeldosering, etc. Kies de extra functies uit naar jouw wensen en behoeften.

Wasdroogcombinatie met stoomfunctie assortiment

1664654

AEG L7WBN84GW DualSense

968,99
De AEG L7WBN84GW DualSense wasdroogcombi wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. Dit model is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke functie: AEG DualSense. De AEG L7WBN84GW DualSense heeft de beoordeling: none mogen ontvangen van ongeveer...
1592923

Siemens WN34A100EU – 8...

989,00
De Siemens WN34A100EU - 8/5 kg heeft veel handige functies waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de wasdroogcombinatie hem zeer positief! Dit model van siemens beschikt over de volgende merkspecifieke functie:...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1602114

Bosch WDU8H540NL – 10/...

1.099,00
Zoek je een nieuwe was droogcombinatie en weet je niet welke je moet kopen? De Bosch WDU8H540NL - 10/6 kg is waarschijnlijk de juiste was- droogcombinatie voor jou. Dit toestel van bosch bezit de volgende merkspecifieke functie: bosch AllergyPlus, Bosch...
Gewaardeerd met 4.10 van 5
1553787

Bosch WNG24430NL – 9/6...

1.049,00
Omdat de Bosch WNG24430NL - 9/6 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droogcombinatie in onze top 5! Dit apparaat is van bosch en bezit daarom de volgende merkspecifieke feature: bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning condensor,...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1371293

AEG L8WE06CS – 10/6 kg

961,00
De AEG L8WE06CS - 10/6 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. Dit toestel van AEG beschikt over de volgende merkspecifieke functie: AEG DualSense, AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG Ökomix. De AEG L8WE06CS...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1387627

Haier HWD90-BP14636N –...

649,00
De Haier HWD90-BP14636N - 9/6kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was-droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de kopers die hem al thuis...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1512328

LG GD3V409S0 Al Direct Drive...

649,00
De LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg scoort hoog door zijn sterke karaktertrekken. Naast deze sterke features krijgt de was droog combinatie ook erg goede recensies van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Ook scoort...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1651138

AEG L6WB86JW ProSense...

749,00
De AEG L6WB86JW ProSense - 8/4 kg was-droogcombinatie wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. Omdat dit toestel van AEG is bezit hij de volgende merkspecifieke eigenschap: AEG ProSense. Bij het produceren van onze top 5 maken we...
1673475

AEG L6WBJ846W

799,99
Zoek je een nieuwe was- droogcombinatie en weet je niet helemaal welke je moet kiezen? De AEG L6WBJ846W is misschien wel de juiste was droogcombinatie voor jou. Dit apparaat is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke feature: AEG...
1485565

Samsung WD80T654ABH/S2 Addwa...

769,00
De Samsung WD80T654ABH/S2 Addwash - 8/5 kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge beoordelingen van de eerdere kopers die de was- droogcombinatie thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding....
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1659225

LG F4DV912A2E – 12/8 k...

1.399,00
De LG F4DV912A2E - 12/8 kg was-droogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte...
1515467

Miele WTD 163 WCS – 8/...

1.549,00
De Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg wasdroogcombi wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. De prijs van de was droogcombinatie is 1549.0. De was-droogcombinatie heeft dus een best hoge prijs. Dit model is van miele en...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1512340

LG GD3M108N3 Direct Drive...

569,00
De LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg beschermt je kleding en zorgt dat het wasgoed grondig schoon en droog wordt. Mocht je niet te veel willen besteden aan een nieuwe was droogcombinatie? Dit is een was droogcombinatie met heel...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1602406

Bosch WDU8H541EU – 10/...

1.299,00
De Bosch WDU8H541EU - 10/6 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was droog combinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de eerdere kopers...
Gewaardeerd met 4.90 van 5
1372253

AEG L7WB86GW – 8/4 kg

699,00
Opzoek naar een ideale was droog combinatie? Wij hebben hem voor je gevonden. De AEG L7WB86GW - 8/4 kg is namelijk de was-droogcombinatie die je zoekt. De AEG wasdroogcombinatie bezit de volgende merkspecifieke feature: AEG DualSense, AEG ProSense, AEG ProSteam....
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1611522

Bosch WNA13400NL – 8/5...

959,00
De Bosch WNA13400NL - 8/5 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. De bosch was droogcombinatie bezit de volgende merkspecifieke eigenschap: bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning condensor, Bosch SpeedPerfect. De Bosch WNA13400NL - 8/5...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1524157

LG GD3V509S1 TurboWash 59...

799,00
De LG GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was-droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1619480

Siemens WN34A100NL – 8...

899,00
De Siemens WN34A100NL - 8/5 kg was droogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombi scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
1387895

AEG L7WE76EBI – 7/4 kg...

1.199,00
De AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) heeft veel handige eigenschappen waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de was- droogcombinatie hem zeer positief! Alhoewel de AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw)...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1494476

Samsung WD80TA049BE 8/5 kg

699,00
Doordat de Samsung WD80TA049BE 8/5 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de wasdroogcombinatie in onze top 5! Dit model van samsung beschikt over de volgende merkspecifieke feature: samsung EcoBubble. De Samsung WD80TA049BE 8/5 kg is beoordeeld...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1391816

LG F4DV910H2E TurboWash 360...

1.099,00
De LG F4DV910H2E TurboWash 360 - 10,5/7 kg scoort hoog door zijn sterke kwaliteit. Naast deze sterke kenmerken krijgt de was droogcombinatie ook erg goede recensies van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1651365

Beko HTV7736XSHTM1 HygieneSh...

599,00
De Beko HTV7736XSHTM1 HygieneShield - 7/4 kg wasdroogcombi wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De was droogcombinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg goed...
1493639

Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 k...

1.199,00
Doordat de Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droog combinatie in onze top 5! Deze wasdroogcombi is wel wat aan de prijzige kant. Hij beschikt over de volgende merkspecifieke feature: samsung...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1666144

AEG L7WBG854W 8/5 kg

849,99
De AEG L7WBG854W 8/5 kg heeft veel handige functies waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de was-droogcombinatie hem zeer positief! Dit model is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke...
1633467

AEG L9WEE066W – 10/6 k...

1.299,00
Zoek je een passende was droog combinatie en weet je nog niet welke je moet kiezen? De AEG L9WEE066W - 10/6 kg is misschien wel de juiste wasdroogcombinatie voor jou. Met een prijs van 1299.0 kunnen we zeggen dat de...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1649034

Whirlpool FWDG 961483 WSV EE...

611,00
Opzoek naar een goede was droogcombinatie? Wij hebben hem voor je gevonden. De Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg is namelijk de was droogcombinatie die je zoekt. De was-droogcombinatie kost 611.0, dat is niet duur voor een...
Gewaardeerd met 3.60 van 5
1497145

Miele WTI 370 WPM PowerWash...

1.899,00
De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg beschermt je kleding en zorgt dat je kleding grondig schoon en droog wordt. Helaas is de was-droogcombinatie een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze wasdroogcombinatie betaal je namelijk: 1899.0. De...
Gewaardeerd met 4.70 van 5