Wasdroogcombinatie aanbiedingen

Opzoek naar een aanbieding voor een wasdroogcombinatie? Kijk dan op deze pagina naar de was-droogcombinaties die momenteel in de aanbieding zijn. Dit zijn apparaten met korting of een cashback actie (met een cashback actie krijg je na het kopen van het product geld teruggestort van de leverancier). Bekijk hier de beste wasdroogcombinatie aanbiedingen van 2023!

Beste wasdroogcombinatie merken

Wat is een wasdroogcombinatie

Voordat we jou de beste was droogcombinatie aanbiedingen van dit moment laten zien zullen we eerst uitleggen was een wasdroogcombinatie is. Wil je graag jouw wasgoed kunnen wassen én drogen, maar heb je geen ruimte (of geld) voor twee apparaten? Een was- droogcombinatie is dan de beste oplossing. Daarmee kun je jouw kleren drogen en wassen, terwijl je er maar één apparaat voor hoeft te kopen.

Zoals wij al hebben verteld zullen wij op deze pagina de beste wasdroogcombinatie aanbiedingen laten zien. Dit zijn modellen die momenteel een leuke korting of cashback actie hebben. Ben je benieuwd naar deze lijst? Klik dan op de link hieronder!

Vind jouw nieuwe wasdroogcombinatie

Vind een goede wasdroogcombinatie door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Wasdroogcombinatie aanbiedingen

De beste Wasdroogcombinatie aanbiedingens

Beste wasdroogcombinatie aanbiedingen van 2023

Ons team houdt het internet iedere dag in de gaten om de beste deals voor jou te vinden. We zijn constant opzoek naar wasdroogcombinaties met een leuke cashback- of kortingsactie zodat jij niet teveel betaalt.

Ben je benieuwd naar de beste aanbiedingen van dit moment? Hieronder hebben wij een lijst gemaakt van de beste wasdroogcombinatie aanbiedingen, doe er je voordeel mee!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Cashback bij wasdroogcombinaties

Veel wasdroogcombinaties hebben een cashback actie waarmee je geld terug kunt krijgen na je aankoop (en dus een leuke korting kunt scoren!). Wat dit begrip inhoud en hoe het precies werkt leggen we hieronder voor je uit:

Een cashback actie, wat is dat

Zoals we eigenlijk in de inleiding al een beetje hebben verklapt krijg je met een cashback actie je geld terug nadat je het product al hebt betaald. Dit geld krijg je dan teruggestort vanuit de fabrikant. Schrik dus niet dan je in het begin het volledige bedrag moet afrekenen, je krijgt een deel hiervan terug. Hoe hoog deze cashback is verschilt per actie.

Hoe werkt het

Nadat je een wasdroogcombinatie hebt gekocht moet je eerst de aankoop aanmelden voordat je het geld terug krijgt. Meestal krijg je bij de aankoop informatie en een link naar een website waar je de aankoop moet aanmelden. Vul het formulier op de website volledig in en dien het in.

Het lang geldt het

Er zijn twee data waar je op moet letten bij een casback actie. Dit is de periode waarin je de aankoop moet hebben gedaan en de datum waarvoor je de aankoop moet registreren. Deze informatie kun je meestal op de pagina van het product lezen. Vergeet dus niet om je aankoop bij de fabrikant te registreren! Doe je dit te laat dan kun je de cashback actie mislopen.

Wanneer staat het geld op mijn rekening

Nadat je het het product online hebt aangemeld zal het bedrijf je meestal laten weten hoelang het duurt voordat je het geld weer terug op je rekening hebt. In de meeste gevallen duurt dit ongeveer een maand.

Wasdroogcombinatie kopen met Black Friday

Zit er op dit moment geen leuke aanbieding voor jou tussen? Dan kun je altijd nog wachten met het kopen van een wasdroogcombinatie tot Black Friday. Black Friday is komen overwaaien uit Amerika en is sinds een aantal jaren ook erg bekend geworden in Europa. Black Friday valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving valt altijd op de 4e donderdag van November, de vrijdag erna namen veel Amerikanen vrij. Op deze vrije dag gingen zij dan vaak kerst inkopen doen. Omdat veel mensen op deze dag cadeautjes gingen kopen deden gaven bedrijven vaak leuke kortingen om zo de aandacht te trekken van de consumenten en zo meer te verkopen. Dit concept is blijven hangen en heet dus ‘Black Friday’, met deze dag hebben bedrijven vaak hele leuke kortingsacties. Zo kun jij misschien ook de wasdroogcombinatie die jij op het oog hebt met een leuke korting kopen.

Wasdroogcombinatie abonnementen

Mocht je de perfecte wasdroogcombinatie deal niet kunnen vinden? Dan kun je er ook voor kiezen om een wasdroogcombinatie met een abonnement af te sluiten. Zo betaal je maandelijks een laag bedrag om de wasdroogcombinatie te betalen. Zo voorkom je dat je in één keer een groot bedrag moet uitgeven.

Wasdroogcombinatie koopgids

Voordat je een nieuwe wasdroogcombinatie gaat kopen is het wel handig om te weten waar je op moet letten. Om jou hierbij te helpen hebben wij hieronder een koopgids gemaakt. Deze koopgids zal jou helpen bij het kiezen van de wasdroogcombinatie die het best bij jou past.

Energielabel

Opzoek naar een zuinige was droogcombinatie? Let dan op het energielabel van het apparaat. Het energielabel gaat van A(meest energiezuinig) tot F (minst energiezuinig).

Let op: Een wasdroogcombinatie heeft maximaal energielabel C. Deze apparaten zijn dus niet heel erg energiezuinig.

Geluidsniveau centrifugeren

Let naast het energielabel ook op het geluidsniveau. Dit geeft namelijk weer hoe luid de wasdroogcombinatie is tijdens het centrifugeren.

Vulgewicht

Het vulgewicht bepaalt hoeveel kilogram wasgoed je in 1 keer kunt wassen en drogen. Dit vulgewicht kies je aan de hand van hoeveel personen je in jouw huishouden hebt. Als eerst kies je het vulgewicht wassen:

Singel of stel; 7 kg vulgewicht
Gezin met 1 of 2 kinderen; 8 kg vulgewicht
Gezin met 3 of meer kinderen; 9 kg vulgewicht

Let op: het vulgewicht drogen ligt altijd lager dan het vulgewicht wassen. Je kund dus altijd minder kilo wasgoed drogen dan wassen met een wasdroogcombinatie. Een deel van de kleding in de trommel zul je dus moeten drogen aan de waslijn.

Programma's

Let op de verschillende wasprogramma’s die de wasdroogcombinatie bezit. Als je bepaalde kledingstukken hebt die niet met een normaal wasprogramma gewassen kunnen worden, is het handig om hier een speciaal programma voor te kunnen gebruiken.

Ook heb je een aantal wasprogramma’s die je lading wasgoed grondig wassen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld last hebt van huisstofmeid. Zo iets kan ook handig zijn als je vaak hardnekkige vlekken uit kleding moet verwijderen.

Extra functies

Er zijn veel verschillende wasdroogcombinaties op de markt. Je kunt het zo gek maken als je wilt met het aantal functies dat je er op wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wifi geschikte was droogcombinatie. Deze kun je dan middels een app besturen. Kijk dus goed naar de extra functies die jij handig vind om te hebben!

Wasdroogcombinatie aanbiedingen assortiment

1497145

Miele WTI 370 WPM PowerWash...

2.099,00
De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge van de mensen die de was-droogcombinatie thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij...
Waardering 4.70 uit 5
1512340

LG GD3M108N3 Direct Drive...

579,00
De LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg heeft veel handige eigenschappen waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de wasdroogcombi hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat,...
Waardering 4.45 uit 5
1663416

AEG L7WE786CBS

1.139,00
De AEG L7WE786CBS beschermt je kleding en zorgt dat je kleding grondig schoon en droog wordt. Met een prijs van 1139.0 kunnen we zeggen dat de was droogcombinatie redelijk duur is. Hij beschikt over de volgende merkspecifieke functie: . De...
1592923

Siemens WN34A100EU – 8...

869,00
De Siemens WN34A100EU - 8/5 kg scoort hoog door zijn sterke kenmerken. Naast deze sterke features krijgt de was droogcombinatie ook erg goede van de mensen die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog op alle testen....
Waardering 4.35 uit 5
1387895

AEG L7WE76EBI – 7/4 kg...

1.149,00
Omdat de AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was-droogcombinatie in onze top 5! Met een prijs van 1149.0 kunnen we zeggen dat de wasdroogcombi redelijk duur is. De AEG L7WE76EBI...
Waardering 4.45 uit 5
1666144

AEG L7WBG854W 8/5 kg

849,99
De AEG L7WBG854W 8/5 kg heeft veel handige functies waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig eigenschappen beoordelen de huidige gebruikers van de was-droogcombinatie hem zeer positief! Dit model is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke...
1674608

Samsung WD90T754ABT/S2...

949,00
Zoek je een passende was- droogcombinatie en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Samsung WD90T754ABT/S2 - 9/6 kg is misschien wel de juiste was- droogcombinatie voor jou. Omdat dit apparaat van samsung is bezit hij de volgende...
Waardering 4.65 uit 5
1553812

Bosch WNA14420NL – 9/6...

999,00
Doordat de Bosch WNA14420NL - 9/6 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was-droogcombinatie in onze top 5! Dit apparaat is in 2023 als best getest. De Bosch WNA14420NL - 9/6 kg is beoordeeld door 13...
Waardering 4.50 uit 5
1602406

Bosch WDU8H541EU – 10/...

1.299,00
De Bosch WDU8H541EU - 10/6 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was droog combinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de eerdere kopers...
Waardering 4.90 uit 5
1799196

Whirlpool FFWDB 964369 WV EE...

679,00
De Whirlpool FFWDB 964369 WV EE - 9/6 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de...
1515467

Miele WTD 163 WCS – 8/...

1.489,00
De Miele WTD 163 WCS - 8/5 kg beschermt je kleding en zorgt dat je kleding grondig schoon en droog wordt. In tegenstelling tot de andere was droog combinaties is dit model redelijk prijzig. Bij het bepalen van onze top...
Waardering 4.50 uit 5
1705354

AEG L6WBN86JW

799,00
Zoek je een passende was droogcombinatie en weet je nog niet welke je moet kopen? De AEG L6WBN86JW is misschien wel de juiste was droog combinatie voor jou. De AEG L6WBN86JW is beoordeeld door none mensen met de beoordeling: none....
1371293

AEG L8WE06CS – 10/6 kg

961,00
De AEG L8WE06CS - 10/6 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. Dit toestel van AEG beschikt over de volgende merkspecifieke functie: AEG DualSense, AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG Ökomix. De AEG L8WE06CS...
Waardering 4.45 uit 5
1819403

Bosch WDU8H541NL – 10/...

1.349,00
De Bosch WDU8H541NL - 10/6 kg scoort hoog door zijn sterke functies. Naast deze sterke functies krijgt de wasdroogcombinatie ook erg goede recensies van de mensen die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog op alle testen....
1595386

Bosch WNA13400EU – 8/5...

899,00
De Bosch WNA13400EU - 8/5 kg krijgt een hele hoge beoordeling. Deze was droog combinatie scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede recensies van de mensen die hem al thuis hebben...
Waardering 4.20 uit 5
1485374

Samsung WD10T534ABW/S2...

899,00
De Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg was- droogcombinatie wast en droogt je kleding volledig schoon en droog. De Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg heeft het cijfer: 8.8 ontvangen van ongeveer 22 consumenten. Dit model heeft een hoog laadvermogen, 10,5 kg...
Waardering 4.40 uit 5
1602418

Siemens WD4HU540NL – 1...

1.199,00
De Siemens WD4HU540NL - 10/6 kg was droogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De was droog combinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg...
Waardering 4.45 uit 5
1553787

Bosch WNG24430NL – 9/6...

1.199,00
Opzoek naar een perfecte was droogcombinatie? Stop maar met zoeken! De Bosch WNG24430NL - 9/6 kg is namelijk de wasdroogcombi die je zoekt. Dit model is wel iets duurder vergeleken met andere modellen. De Bosch WNG24430NL - 9/6 kg is...
Waardering 4.55 uit 5
1618597

AEG L8WENS06C ÖKOMix –...

1.149,00
De AEG L8WENS06C ÖKOMix - 10/6 kg wasdroogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombi scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
1706659

LG GD3V308N0 – 8/6 kg

699,00
De LG GD3V308N0 - 8/6 kg heeft veel handige eigenschappen waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig features beoordelen de huidige gebruikers van de was- droogcombinatie hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi toestel, is...
Waardering 4.35 uit 5
1659225

LG F4DV912A2E – 12/8 k...

1.149,00
De LG F4DV912A2E - 12/8 kg was droogcombinatie wast en droogt je kleding helemaal schoon en droog. Het nadeel van deze wasdroogcombi is dat dit apparaat redelijk prijzig is. De LG F4DV912A2E - 12/8 kg is beoordeeld door none kopers...
1651365

Beko HTV7736XSHTM1 HygieneSh...

599,00
De Beko HTV7736XSHTM1 HygieneShield - 7/4 kg wasdroogcombi wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De was droogcombinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg goed...
1664654

AEG L7WBN84GW DualSense...

949,00
Omdat de AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droogcombinatie in onze top 5! De AEG L7WBN84GW DualSense - 8/5 kg is beoordeeld door 3 consumenten met de score: 8.9....
Waardering 4.45 uit 5
1819430

Siemens WD4HU541NL – 1...

1.249,00
De Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg krijgt een hele hoge beoordeling. Deze wasdroogcombi scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Met...
1385389

AEG L9WEE06W – 10/6 kg

1.549,00
Waardering 4.45 uit 5
1493639

Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 k...

1.199,00
De Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was droogcombinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al...
Waardering 4.50 uit 5
1539007

Siemens WK14D542EU – 7...

1.399,00
De Siemens WK14D542EU - 7/4 kg (Inbouw) wasdroogcombi wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombi scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
Waardering 4.40 uit 5
1674608

Samsung WD90T754ABT AddWash...

999,00
Doordat de Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droog combinatie in onze top 5! Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De Samsung...
Waardering 4.55 uit 5